NET Research Foundation 2019 Denver NET Patient and Caregiver Education Conference Saturday, August 10, 2019

	SESSION	SPEAKER(S)
60 mins 8:00 to 9:00 am	Check-in and Walk-in Registration, Breakfast	
15 mins 9:00 to 9:15 am	Welcome and Opening Remarks	Elyse Gellerman, NETRF
40 mins 9:15 to 9:55 am	Introduction to Neuroendocrine Tumors	Eric Liu, Rocky Mountain Cancer Center
20 mins 9:55 to 10:15 am	Ins and Outs of NETs – Know Your Genetics	Lauren Fishbein, University of Colorado
20 mins 10:15 to 10:35 am	Functional versus Non-Functional Tumors: Hormonal Symptoms	Heloisa Soares, UNM
20 mins 10:35 to 10:55 am	Surgery for NETs	Eric Liu, Rocky Mountain Cancer Center
15 mins 10:55 to 11:10 am	Break	
20 mins 11:10 to 11:30 am	SSAs, Chemotherapy, and Targeted Therapy	Mark Lewis, InterMountain
30 mins 11:30 am to 12:00 pm	Morning Q&A Panel	Liu, Fishbein, Soares, Lewis
60 mins 12:00 to 1:00 pm	Lunch Breakouts for: Pheo/Para (Fishbein) and Lung NETs (Liu)	
20 mins 1:00 to 1:20 pm	Treating Metastases: Interventional Radiology	Charlie Nutting, Minimally Invasive Procedure Specialists
40 mins 1:20 to 2:00 pm	Nuclear Medicine for NETs – Gallium Scanning, PRRT, and New Directions	John Gerhold, Diversified Radiologists
30 mins 2:00 to 2:30 pm	Afternoon Q&A Panel	Liu, Soares, Nutting, Gerhold, Mailman
60 mins 2:30 to 3:30 pm	Physician – Patient Communications	Josh Mailman, NorCal CarciNET Liu, Soares
20 mins 3:30 to 3:50 pm	Patient and Caregiver Panel	
4:00 pm	Close	